PIEMONTE REIZEN


 

Geen standaard reis, maar een vakantie afgestemd op uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met onze lokale partners bieden wij diverse mogelijkheden voor groepen, families, alleen reizenden en bedrijven. Met onze inspiratie en ervaring kunt u bij ons uw persoonlijke reis samenstellen.

Wij bieden reizen aan in de Langhe, het mooiste gebied van de Piemonte met de dorpen Barolo, La Morra, Serralunga en Monforte. Diverse hotels, appartementen, huizen en villa’s staan tot uw beschikking. Samen met u stellen we uw ideale vakantie in de Piemonte samen en gaat u onbezorgd op vakantie of voor een korte break.

Vervoer

Uiteraard kunt op eigen gelegenheid naar de Piemonte komen, maar we bieden ook andere opties, waaronder een pendelbus vanuit Nederland en uw verblijf of tussen de luchthaven van Turijn en uw verblijf.

Verblijf

Huizen voor groepen tot 12 personen, luxehuis, hotel, villa of appartement.

Activiteiten

Fiets- of E-bike-tours van één of meerdere dagen, inclusief routes en materiaal.

Wijnproeverijen naar keuze bij o.a. Dosio vigneti, Dogliani Il Generale, Aresca.

Kook workshops.

Golfen.

Bezoek musea, waaronder Barolo museum.

Bezoek dorpen en steden, waaronder Barolo, La Morra, Barbaresco, Turijn, Montforte, Serralunga.

Georganiseerde culinaire diners op de mooiste locaties.

Complete vakanties

Georganiseerde 5 daagse wijn & tasting reis met bezoek aan het Barolo museum en uitgebreide rondleidingen door de wijngaarden en wijnkelders waar de Barolo en Barbaresco wijnen liggen te rijpen.

Voor bedrijven: events, seminars, promoties, incentives

Voor bedrijven organiseren wij eveneens uw salesmeeting of bedrijfsuitje bij Dosio Vigneti in La Morra. U kunt hier beschikken over een eigen ruimte, die van alle gemakken en faciliteiten is voorzien. Wij regelen uw verblijf, koffie, lunch, diner en natuurlijk een uitgebreide wijnproeverij met diverse salami’s en kazen.

 

IS UW INTERESSE GEWEKT ? NEEM CONTACT MET ONS OP.


IMPRESSIE  PIEMONTE REIZEN